Πασχαλινή περιοδεία του Νίκου Πάπουτσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 14:36 Πασχαλινή περιοδεία του Νίκου Πάπουτσα

Σε πολλές περιοχές της Φθιώτιδας βρέθηκε τις μέρες του Πάσχα ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Πάπουτσας.

Ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε Μακρακώμη, Σπερχειάδα, Λιανοκλάδι, Υπάτη, Αρκίτσα, Λιβανάτες, όπου κουβέντιασε με φίλους, πολίτες, επιχειρηματίες και νέους ανθρώπους. Επίσης αντάλλαξε ευχές, αλλά και προβληματισμούς, για την τρέχουσα κατάσταση στην οικονομία και την πολιτική.

Ήταν μια ευκαιρία να ζήσει από κοντά έθιμα και παραδόσεις όπως το παζάρι της Μακρακώμης και της Σπερχειάδας, τα «Πασχαλόγιορτα» στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Υπάτης, το έθιμο της Ρωμάνας που αναβίωσε με μεγάλη επιτυχία ο πολιτιστικός σύλλογος "ΚΛΕΙΔΩΝΑΣ".

"Η Ρούμελη είναι «δεμένη» με τα έθιμα του Πάσχα", αναφέρει ο Νίκος Πάπουτσας σε σχετική ανάρτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση