Ο «Αι-Βασίλης» ήρθε με σχοινί και κρατούσε σφυρί!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 14:59 Ο «Αι-Βασίλης» ήρθε με σχοινί και κρατούσε σφυρί!

Σύλληψη αναρριχητή - διαρρήκτη που πριν μερικές ημέρες είχε ξαναπασχολήσει με κλοπή μοτοσυκλέτας…

Έναν 30χρονο Αλβανό διαρρήκτη, συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (10/12) στη Χαλκίδα, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης που επενέβησαν μετά από κλήση γείτονα που τον είδε να σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αναρριχητής - διαρρήκτης, με τη βοήθεια σχοινιού, σκαρφάλωσε στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας και παραβίασε τις μπαλκονόπορτες τριών διαμερισμάτων. Για κακή του τύχη όμως, ένοικος διαμερίσματος παραπάνω ορόφου κατάλαβε τις κινήσεις του και ειδοποίησε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να τον προλαβαίνουν στον ακάλυπτο και να του περνούν χειροπέδες.

Συγχρόνως κατάσχεσαν το σχοινί που χρησιμοποίησε για να φτάσει στα διαμερίσματα, αλλά και ένα σφυρί που πιθανόν χρησιμοποίησε για να εισέλθει σε αυτά.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ με προφορική εντολή του Εισαγγελέα ο διαφορετικός… «Αι - Βασίλης» αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Το ωραίο είναι ότι ο συγκεκριμένος άνδρας πριν από τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας (7/12), είχε ξανασυλληφθεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας αυτή τη φορά, για κλοπή μοτοσυκλέτας.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση