Κατάθεση Δελτίου Απογραφής για όσους έχουν γεννηθεί το 2003

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 10:12 Κατάθεση Δελτίου Απογραφής για όσους έχουν γεννηθεί το 2003

Πρόσκληση στρατευσίμων κλάσης 2024 (γεννημένων το έτος 2003) στις Στρατολογικές υπηρεσίες για κατάθεση Δελτίου Απογραφής.

Σύμφωνα με την ισχύουσα στρατολογική νομοθεσία , οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2003 (κλάσεως 2024), υποχρεούνται να καταθέσουν στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες Δελτίο Απογραφής κατά το χρονικό διάστημα από 02 Ιανουαρίου 2021 μέχρι 31 Μαρτίου 2021.

Η συμπλήρωση και κατάθεση του ΔΑ, δύναται να πραγματοποιείται είτε στις Στρατολογικές υπηρεσίες είτε στα κατά τόπους Κέντρα εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , είτε ηλεκτρονικά σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid-19.

Οι στρατεύσιμοι οφείλουν να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους ή να αποστείλουν πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα:

α) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Ελληνικού διαβατηρίου.

β) Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ

γ) Βεβαίωση ΑΜΚΑ

δ) Σχετική ιατρική γνωμάτευση ή βεβαίωση για όσους έχουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com