Ο Τάσος Μπακασέτας έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 23:10 Ο Τάσος Μπακασέτας έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας

Ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα το βράδυ (20:15) της Δευτέρας (22/1), προκειμένου να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 20:00 με πτήση της Turkish Airlines αναμένεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ στη βαριά ήττα με 5-1 από τη Γαλατασαράι και ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα.

Το πρωί της Τρίτης (23/1), ο Τάσος Μπακασέτας θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ.

Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή του τριφυλλιού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση